Bel ons: +31 33 30 30 265 | info@jekel-automotive.nl
Bezoek ons ook op:

Nieuwe auto’s

Wij geven onafhankelijk 
merkadvies voor de aanschaf van uw nieuwe auto.
Dat maakt Jekel Automotive onderscheidend t.o.v. de dealer. Wij staan voor flexibiliteit en heldere afspraken. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen als het gaat om uw nieuwe auto of wagenpark. Vervolgens kunnen wij u een aanbod doen voor zowel de keuze van de auto(‘s) als de beheersvorm.

Business:
Wij ondersteunen bedrijven in het beheer van hun wagenpark. Wij adviseren in het opstellen of aanpassen van uw autoregeling. Voldoet uw autoregeling nog aan de laatste (fiscale) eisen? Ook kunnen wij zorgdragen voor de uitvoering van deze autoregeling. Wij houden contact met uw berijders en zorgen dat zij een keuze maken binnen de in het autoreglement bepaalde kader. Deze service van Jekel Automotive is met name zeer geschikt voor wagenparken tot 50 auto’s.

_DSC8818Financiering:
Of het bij de aanschaf nu om 1 auto of een heel wagenpark gaat, wij doen u een aanbod in keuze van merk en type alsmede een voorstel voor een financierings- of leasemaatschappij die het beste bij u past.  Hierbij werken wij samen via een intermediair waardoor we 15 verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Ook hier is onze onafhankelijkheid uw voordeel. Financial- of Operational lease in combinatie met uw nieuwe auto wordt verzorgd door BD lease. Klik hier voor verdere details.

Partnership:
Voor het onderhoud van uw nieuwe auto hebben we afspraken met de diverse merkdealers. Zij verzorgen onderhoud en reparatie aan uw auto waardoor alle garantie en coulance gewaarborgd blijft. Wij regelen de haal- en brengservice. Hier heeft u dus geen omkijken naar.

 


Wilt u graag op de hoogte blijven van onze activiteiten dan kunt u zich hier inschrijven voor onze Nieuwsbrief