Bel ons: +31 33 30 30 265 | info@jekel-automotive.nl
Bezoek ons ook op:

Import auto’s

Aanbod:
Om de auto van uw keuze te vinden zoeken wij ook voor u in het buitenland. Wij maken hiervoor gebruik van ons netwerk van relaties in het buitenland, die wij jarenlang hebben opgebouwd.

Bespreken:
Wij maken graag een afspraak om samen met u de wensen te bespreken. Wat voor auto zoekt u precies? Is het nodig en lonend om deze te importeren of is er voldoende aanbod in Nederland? Welke opties en specificaties zijn voor u belangrijk?

Zoeken:
Vervolgens zoeken wij naar de gewenste auto. Hierbij maken wij gebruik van vele informatiebronnen, waarvoor wij over gespecialiseerde systemen beschikken. Als wij auto’s vinden die bij uw wensen aansluiten, doen wij u een passend aanbod. Ook als u zelf uw ideale auto heeft gevonden begeleiden wij u bij het importtraject.

Zelf uw auto gevonden in het buitenland?:
Ook als u zelf uw auto heeft gevonden in het buitenland doen wij u graag een aanbod. Wij kunnen desgewenst uw auto inruilen, uw financial lease regelen, het verzekerd transport regelen, de BPM aangifte doen en de keuring verzorgen. Kortom: u zoekt u auto en wij verzorgen een complete aflevering bij u voor de deur. Ons aanbod is altijd transparant zodat u kunt zien welke kosten waaraan verbonden zijn.

Controle:
Lijkt het erop dat wij uw auto hebben gevonden? Dan gaan wij de historie van deze auto natrekken en onderhandelen met de aanbieder.  Als dit uw auto lijkt te zijn, kunnen wij bij eventuele twijfel de auto ter plaatse keuren. Daarbij rijden wij zelf in de auto, voeren we onder meer lakdiktemetingen uit (om schadeauto’s uit te sluiten) en onderwerpen we de auto aan een visuele en technische inspectie. Als deze keuring positief uitvalt, kopen wij de auto voor u.

Keuring:
Vervolgens zorgen wij dat uw auto door de RDW wordt gekeurd, een Nederlands kenteken krijgt en op uw naam komt te staan. Ook verzorgen wij de douaneafwikkelingen (BPM). Dit doen wij voor ons eigen risico, zodat u geen verrassingen achteraf hebt. Dat is uniek. Uw auto wordt rijklaar gemaakt, krijgt indien nodig een nieuwe APK en het nodige onderhoud. _DSC8994

Accessoires:
Eventueel brengen we accessoires of extra opties aan (denk aan winterbanden, trekhaak, alarm, etc.). Wij garanderen een goede auto. Mocht er onverhoopt een verborgen gebrek zijn, dan lossen wij dit voor u op. Uw auto wordt door ons van binnen en van buiten gepoetst, waarna deze op u staat te wachten.

Offerte:
En wat betaal ik daarvoor? Als het gaat om geld, zijn we heel duidelijk. U krijgt van ons een offerte, waarin het totaal te betalen bedrag staat en, indien van toepassing, het inruilbedrag voor uw huidige auto. Ook staat hierin het aan te betalen bedrag vermeld. Zo weet u exact wat de auto u gaat kosten, zonder dat daar achteraf kosten bijkomen. U weet dus precies waar u aan toe bent: dat is prettig voor u en voor ons.

Hier kunt u een zoekopdracht plaatsen. Wij gaan er direct mee aan de slag.

 


Wilt u graag op de hoogte blijven van onze activiteiten dan kunt u zich hier inschrijven voor onze Nieuwsbrief