Hoe efficiënt regelt u uw wagenparkbeheer?


De mobiliteitsbehoefte om ons heen verandert. De elektrische auto is in opmars, deelauto’s worden populairder en ook op private lease wordt veelvuldig ingezet. Financiële en fiscale regels wijzigen. Kortom, allerlei redenen om uw wagenparkbeleid eens onder de loep te nemen.

Een zakelijke fleet beheren kost veel tijd. Jekel Automotive is een onafhankelijk specialist in het beheer van lease- en eigen beheer wagenparken. We nemen u de zorg uit handen en regelen alle operationele activiteiten. Van eerste bestelling tot het einde van de exploitatie. En dat levert u – naast tevreden berijders – forse tijdwinst en kostenbesparingen op.
 
Test uzelf!
1) Besteedt u uw wagenparkbeheer het liefst uit of regelt u het graag zelf?
2) Heeft u de juiste lease- beheervorm voor uw wagenpark? Werkt u met de juiste partijen?
3) Heeft u het volledige inzicht in uw wagenpark? Bent u volledig op de hoogte van wat er allemaal moet gebeuren? Is er iemand beschikbaar voor uw berijders?
4) Kloppen alle facturen die u krijgt? Bent u op de hoogte van de kosten van het wagenpark. Is een andere partij niet goedkoper voor uw bedrijf?

Is het antwoord een of meer keren ‘nee’? Dan wordt het misschien eens tijd voor een kop koffie…
 
Samen de beste deal
De krabbel onder een contract is één, maar wordt deze ook uitgevoerd zoals dat bedoeld was? Wij bewaken en controleren al uw contracten. Natuurlijk hoeven we u niet per sé alles uit handen te nemen voor het comfortabele gevoel, maar we helpen u graag bij de hoofdbrekens, zoals:

• één vast aanspreekpunt
• het onderhouden van contacten met mobiliteitspartners
• verlaging van de exploitatiekosten van het wagenpark
• in- en verkoop van voertuigen
• bedrijfswageninrichtingen, ritregistratiesystemen of belettering
• financieringsvormen of de keuze van leasemaatschappijen
• de advisering over autoregelingen en rapportage
 
Wilt u eens checken of uw exploitatievorm de meest optimale is? We komen graag bij u langs! Dat levert u altijd enkele nuttige adviezen en tips op.